Promocja Pilliquetzala
- Grzechu12
- bitewniaki: Kings of War, 9th Age, Age of Sigmar, Malifaux
Re: Promocja Pilliquetzala
Dla mnie studenci to słaby target, zazwyczaj nie mają czasu/kasy/chęci
"Your doom is coming, man-things."
- Pilliquetzal
- bitewniaki: AoS, Hinterlands, Mordheim, Necromunda, KoW
Wydaje się, że Grzechu ma w pewnym stopniu rację, choć myślę że ani kasy ani chęci to nie jest aż taki problem, ale kwestii, że taki nasz target z grupy studentów musi być już wcześniej urobiony na okołofantastyczne sprawy, bo takiego z ulicy chwycić to jest najczęściej młody półanalfabeta i aspirujący pijak z wiochy. Z takimi, jak już wcześniej mający styczność z fantastyką, miałoby to pewne szanse powodzenia, toteż możnaby kiedyś może się złapać za te środowiska rolepleja olsztyńskiego (Korek mówił o jakiejś grupie ichniej na fejsbuku) i co bardziej aktywnych z Olifantu by można było spróbować przekabacić na bitewniaki.
Support Undeath and report all Sigmarites to your local Mortarch
- rambo
- bitewniaki: Horus Heresy, OnePageRules, Bolt Action, Kings of War, Warmachine & Hordes
Stąd moja propozycja by ciągnąć to pilotarzowo przez 3 miechy.Grzechu12 pisze:Dla mnie studenci to słaby target, zazwyczaj nie mają czasu/kasy/chęci
Zgadam sięPilliquetzal pisze: Ale myślę, druhowie, że teraz w styczniu dość jeszcze przed nami pokazów, gamegrinder, Helios, pod koniec lutego można będzie podziałać, jak się sesja na uwm-ie skończy, 20 stego jest jej koniec, ale trzeba by dać ze dwa tygodnie kampanii promocyjnej, to wstępny czas pod połowę marca pokazy.