ale powiem tak krótko jak umiem,
nikogo do niczego nikt nie zmusza, z gustem jest jak z wiadomo czym,
projekty są takie jakie są, i są moim zdaniem dobre, nawet bardzo,
a co najważniejsze są od osób, które się zaangażowane w rozwój środowiska, i to jest najważniejsze,
na dzień dzisiejszy potrzebujemy rozpoznawalności i identyfikacji zarówno z tematem, jako gier bitewnych,
czyli innym sposobem spędzania czasu niż TV itd., oraz z miejscem gdzie gramy czyli z Crazy Dwarf,
dla ścisłości to nie ze sklepem a z miejscem, koszulki są potrzebne na imprezę, czyli pokaz w Heliosie X-ów podczas
premiery filmu ( jak będzie miejsce dla przedstawienia innych systemów, jako innych gier bitewnych to sie je pokaże, sprawa jest w załatwianiu) w związku z tym wykonane zostaną koszulki ze wzorów jak powyżej, i tyle
post nie został wklejony po to aby przeprowadzać nad nim dyskusje, przepraszam, ze może ktoś mnie źle odebrał,
w tej chwili mam ochotę i angażuje sie w rozwój środowiska, bo czuje, że to jest dobry pomysł na spędzanie wolnego czasu,
i poznałem także ciekawych ludzi z których większość jest zaangażowana w temat.
jeżeli macie tylko ochotę to zapraszam do zaangażowania sie w temat zarówno omówienia koszulek,
jak i integracji środowisk gier bitewnych i innych, karcianych i mieszanych i planszowek etc.
zapraszam także do Heliosa 15, 16 grudnia abyście pokazali co was fascynuje w grach bitewnych, może będzie
nas więcej, może dzięki temu będziemy się jakoś mentalnie rozwijali jako ludzie etc.
W tej chwili post, który wkleiłem wcześniej ma zadanie zebranie informacji o osobach, które chcą mieć te a nie inne koszulki,
i tyle ...
pozdrawiam