Leviathan Pattern Siege Dreadnought
Leviathan Pattern Siege Dreadnought
Leviathan Pattern Siege Dreadnought czyli trochę zabawy
Re: Leviathan Pattern Siege Dreadnought
Postanowiłem że będę w miarę możliwości wrzucał na drugi dzień tego co zrobię. Tu ostatnia dłubanie. Dużo czyszczenia i rozwiercania.
Wczorajsza dłubanina upłynęła pod nazwą Epic Fail. W głowie plan dopięty jak baranie jaja, wszystko wycięte i posklejana a tu DUPA! Nic nie działa! Magnesy nie trzymają kul ze śrub, ręce opadają. broni nie wymienię, klej nie chce trzymać mimo mycia, żywica nie chce się giąć no szlag człeka trafia Myślałem że kosztowny dred w kibel ale walczę dalej:) dziś nóżki i dupka i może jakieś pizdrygałki ultra:)
Uroki finecastu? Patrząc na ilość części zgaduję, że jeszcze trochę to potrwa :p Ale zapowiada się świetnie
Fides pro fide
Na Partyzantów jest zajefajny sklep z magnesami. Pierdyliard wzorów. Może spróbuj magnesy z dziurą w środku? Ten otwór ma stożkowaty przekrój, w sam raz na kulkę. Idealnym rozwiązaniem byłoby stosowanie zamiast metalowej kulki magnesu kulkowego ale one są koszmarnie drogie.
Co do magnesów stwierdziłem że pier... kupię drugiego fullfire option:) ten będzie typowo cc pod dropa
Lecimy dalej z tematem... Sklejony? No jako-tak:) teraz myju-myju i malowanko:) czy to jest już konwersja?:P
Bardzo fajna, dynamiczna poza Czekam na malowanie!
Fides pro fide
Narazie poszedł podkład szary i może w następnym tygodniu niebieski:)
Kolorki już są:) małe opóźnienie związane z synkiem i musem motorów dla Kapitana, Kapelana i Kronikarza:) może też wrzucę:)