Wygrałem dzięki temu, że na Maćka trafiłem w 1 bitwie, jakoś jak gramy 3 razem to zawsze dostaję w plecy ;p
Dzięki za turniej, fajnie się grało, Torn - wymagający przeciwnik jesteś

. Ludzie widać chwalą sobie jako mniej losowy niż dobór kart.
. Ludzie widać chwalą sobie jako mniej losowy niż dobór kart. .
. musielibyśmy pograć parę gier tym systemem bo według mnie karty nadal urozmaicają rozgrywkę. Myślałem sobie ostatnio nad modyfikacją i wprowadzeniu homerule w postaci kasowania kart przeciwnika na Command Pointy itp ale to wymaga ogrania
 musielibyśmy pograć parę gier tym systemem bo według mnie karty nadal urozmaicają rozgrywkę. Myślałem sobie ostatnio nad modyfikacją i wprowadzeniu homerule w postaci kasowania kart przeciwnika na Command Pointy itp ale to wymaga ogrania  aczkolwiek pomysł na niekonwencjonalne zasady dla mnie jest zawsze spoko i chętnie zagram na Nova Open ;]
 aczkolwiek pomysł na niekonwencjonalne zasady dla mnie jest zawsze spoko i chętnie zagram na Nova Open ;]WiemSpyro pisze: ↑20 mar 2018, 20:19 Gromku, turniej do któego lnka wysłałeś jest właśnie pozbawiony całkowicie kartmusielibyśmy pograć parę gier tym systemem bo według mnie karty nadal urozmaicają rozgrywkę. Myślałem sobie ostatnio nad modyfikacją i wprowadzeniu homerule w postaci kasowania kart przeciwnika na Command Pointy itp ale to wymaga ogrania
aczkolwiek pomysł na niekonwencjonalne zasady dla mnie jest zawsze spoko i chętnie zagram na Nova Open ;]
 chodziło  mi o przedstawienie 2 różnych koncepcji w opozycji do misji z mixem kart i normalnych
 chodziło  mi o przedstawienie 2 różnych koncepcji w opozycji do misji z mixem kart i normalnych  . Mi osobiście średnio taki mix  się podoba.
. Mi osobiście średnio taki mix  się podoba. . Ja tylko w nova open bym zmodyfikował rzut na wybór stefy rozstawienia na standardową, że jest konkretne przypisane do misji. Następnie główny cel też jeden  zamiast wybieramy jeden z dwóch i to ten w którym zdobywamy punkty od 2 do 6 tury (taki dynamizm jak w skirmishach). A 3 cele podrzędne wybieramy ale zachowujemy w tajemnicy
. Ja tylko w nova open bym zmodyfikował rzut na wybór stefy rozstawienia na standardową, że jest konkretne przypisane do misji. Następnie główny cel też jeden  zamiast wybieramy jeden z dwóch i to ten w którym zdobywamy punkty od 2 do 6 tury (taki dynamizm jak w skirmishach). A 3 cele podrzędne wybieramy ale zachowujemy w tajemnicy  . Wydaję mi się, że to też może być ciekawe
. Wydaję mi się, że to też może być ciekawe  .
. ).
). .
. .
.